takarítás
 • irodaépületek, közintézmények takarítása
 • takarítás külterületeken, parkápolás
 • speciális takarítás sportpályákon
 • rovar- és rágcsálóirtás
 • nagytakarítás
 • takarítás konyhában, közös helyiségekben
 • madarak okozta szennyeződés eltávolítása
 • poratka mentesítés vízes technológiával
 • takarítás lépcsőházakban, folyosókon
 • higiéniai termékek beszerzése, kihelyezése
 • textil és fa padlófelületek, függönyök és kárpitok tisztítása
 • homlokzatok, üvegfelületek tisztítása, szükség szerint alpintechnikával
 • műgyanta, linóleum, PVC felületekre védőréteg felvitele
 • homlokzatok és üvegfelületek tisztítása, grafiti-eltávolítás
 • a külső utak, parkolók folyamatos takarítása, hó- és jégmentesítés

 • Munkánkat úgy időzítjük, hogy ne zavarjuk az épületben folyó tevékenységet!

  Iroda, társház, lépcsőház takarítás: ragyogó tisztaság minden nap!

  Szüksége van egy megbízható takarító cégre? Mit szólna hozzá, ha ezentúl olyan takarító cég intézné irodája tisztántartását, mely a szakmában a legjobbak között van?

  Cégünk húsz éves szakmai múltra tekint vissza, így ez alatt az idő alatt kitanultuk a szakma rejtelmeit, és magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek. Vállaljuk irodák, társasházak és lépcsőházak rendszeres takarítását, így bátran forduljon hozzánk és nyugodtan bízza ránk a takarítási munkát.

  Meglátja, az épület ragyogni fog a tisztaságtól, ha a mi csapatunk veszi kézbe a portörlő rongyot! A precizitás nálunk alapkövetelmény, és ismert, már bizonyított márkákkal dolgozunk mind a takarító eszközök, mind a takarítószerek tekintetében.

  Bízza ránk a takarítást és irodája minden nap ragyogni fog! Nem kell tovább kerülgetnie a kosz foltokat a társasházban, hiszen azt is rendben tartjuk, ha minket választ! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

  irodák, társasházak és lépcsőházak takarítása


  Kívül-belül tisztaság!

  Elege van a megbízhatatlan takarító személyzetből? Nem találta még meg azt a csapatot, akikkel hosszú távon tudna együtt dolgozni, és akiktől tényleg olyan munkát látna viszont, amilyet elvár?

  Van egy jó hírünk: most megtalálta, amit keresett! Keressen fel minket és bízza ránk a takarítással kapcsolatos munkákat, mert a mi csapatunk nemcsak rugalmas, de mindenre kiterjedő precíz munkát végez!

  Vállaljuk bármilyen típusú ingatlan takarítását kívül-belül. Nemcsak épületen belüli takarítást vállalunk, az épület egészére kiterjedő szolgáltatásink között megtalálható homlokzatok és üvegfelületek tisztítása is. Megszabadítjuk az épületek felületét a rárakódott kosztól, a szmog okozta elszíneződéstől, az üvegfelületeket az időjárás okozta szennyeződésektől. Vállaljuk graffitik eltávolítását is, gyorsan, hatékonyan, a megfelelő vegyszerekkel!

  A külső megjelenés ugyanolyan nagy jelentőséggel bír, mint a belső terek tisztasága és rendezettsége, így erre is érdemes nagy gondot fordítani. Tapasztaltak és felkészültek vagyunk, bátran ránk bízhatja ingatlana takarítását!

  homlokzatok és üvegfelületek tisztítása


  Tisztaság és higiénia mindenkinek!

  Szeretne minden nap olyan környezetben dolgozni, ahová öröm megérkezni? A jó közérzethez az is hozzájárul, hogy rend és tisztaság van körülöttünk. Ezt elérni könnyűnek tűnik, mégis sok mindenkin kifog a feladat. A titok a precizitásban rejlik. Vegye igénybe professzionális szolgáltatásunkat és bízza takarító brigádunkra ingatlana tisztán tartását!

  Nálunk az ügyfél elégedettsége az első. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden alkalommal azt kapják a pénzükért, amire szerződtünk velük, sok éves tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a valóban alapos munkát végezhessünk. Nemcsak tisztaság, de higiénia is marad munkánk nyomán. A kifogástalan eredmény elérése érdekében a legkorszerűbb berendezéseket és tisztítószereket vetjük be, olyan takarítógépeket alkalmazunk, melyek már bizonyított és elismert márkák termékei, nagy teljesítménnyel és kifogástalan állapotban.

  Keressen fel minket bizalommal és legyen része az Ön napjainak is a tökéletes tisztaság és higiénia! Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

  takarító cég


  Parkolók takarítása

  Napjainkban az autós közlekedés már teljesen megszokott kényelmi vagy munkaszükségleti igény, amely nem csupán komfortosabbá, de gyorsabbá és sokoldalúbbá teszi a hétköznapok eseményeit, valamint a munkavégzést. Azonban ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, kulturált és minden igényt kielégítő parkolókra van szükség a különböző felhasználó igényeknek megfelelően. A köztéri parkolók számos helyszínen megtalálhatóak, legyen szó lakókörnyezetről, irodai parkolókról, közintézmények vagy bevásárlóközpontok parkolóiról.

  A parkolók takarítása:
  • Az évszaknak megfelelő időjárási tényezők következtében szükséges feladatok, például a hó eltakarítása, jég felszórása, elhullott falevelek összegyűjtése, a forró nyári aszfalt fellocsolása, stb.
  • Az elszórt szemét összetakarítása
  • A környező növényzet és egyéb kiegészítők rendben tartása
  • Egyéb feladatok
  A parkoló takarítás célja, hogy akadálymentesen és kulturált körülmények között parkolhassunk, amíg ügyeinket intézzük, dolgozunk vagy otthon tartózkodunk.

  Cégünk szakembereinek segítségével a parkoló takarítás minden esetben a megbeszélt időpontban, a felhasználók zavarása nélkül történik. Megbízható parkoló takarításért tekintse meg weboldalunk egyéb információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

  parkolók takarítása